Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.11.2020
Vánoční dárek v podobě kvalitního rumu!
Hledáte nápady na dárky? Zavděčte se kvalitním rumem v dárkovém balení Relicario Dominicano. Stařený dominikánský rum Relicario Peated Finish se výra... číst celé
26.10.2020
Jednorázové roušky od 5 Kč za kus!
Ochranná rouška je složená ze 3 vrstev. Na horní straně je zesílená pro lepší přilnutí kobrysu obličeje a je vybavená flexibilní gumičkou, která se př... číst celé
25.10.2020
Kabeláček, praktické balení desinfekce do kabelky
Antibakteriální gel, který snadno prakticky schováme do kabelky. Ideální balení desinfekčního gelu na cesty. Gel má baktericidní, virucidní (HIV/HBV/H... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
22.12.2018 Proti Covid
Jak udržet pískoviště čisté
Kdo jako dítě nemiloval hru na pískovišti? Při dodržení několika zásad při pořízení vlastního pískoviště zaručíte svým dětem bezpečnou zábavu. číst celé
21.12.2018 Proti Covid
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
Domovem je naše oáza klidu a pohody, udržujme ho v čistotě... Kde začít? V kuchyní číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

VÁNOČNÍ DÁRKY

Zboží určené pro Vánoční dárky jsme schopni odeslat prostřednictvím Zásilkovny, tak aby dorazilo k Vám ještě před Štědrým dnem nepozději 16.12. 2020

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Jak udržet pískoviště čisté
22.12.2018 Proti Covid
Jak udržet pískoviště čisté
Kdo jako dítě nemiloval hru na pískovišti? Při dodržení několika zásad při pořízení vlastního pískoviště zaručíte svým dětem bezpečnou zábavu. číst celé
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
21.12.2018 Proti Covid
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
Domovem je naše oáza klidu a pohody, udržujme ho v čistotě... Kde začít? V kuchyní číst celé
Dezinfekce pelíšků a příbytků pro psa a kočku
20.12.2018 Proti Covid
Dezinfekce pelíšků a příbytků pro psa a kočku
Pelíšky a příbytky našich čtyřnohých miláčků jsou ideálním prostředím pro množení mikroorganismů. Hlavně z procházek venku si přinášejí domů na svých ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Sídlo společnosti a doručovací adresa

Českomoravská 2255/12a, 190 00 Praha 9

IČO 06548121 / DIČ CZ06548121

Sklad a expedice – Josefská  284, 251 69 Velké Popovice

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz