Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.02.2021
Respirátor KN95 od 15 Kč za kus!
Vláda rozhoduje o místech, kde může být povinné nosit respirátor minimálně třídy FFP2 či KN95. Může se to týkat nejen míst se zvýšenou koncentrací lid... číst celé
24.01.2021
Zdravý alkoholický nápoj?
"Přiťukl bych si s Vámi, ale cvičím a mám jídelníček, nemohu." Aqva Spritz je bezlepkový, čistý, přírodní a především nízkokalorický alkoholický nápo... číst celé
21.12.2020
Ohnivá voda pro pravé gentlemany
UNIKÁTNÍ RUM - KÁBÁT Banditi di Praga / 0,7l Unikátní rum, který jsme za laskavé spolupráce pana Václava Šitnera vyrobili na zakázku pro rockovou hud... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Šumivá vína City a Peter Mertes
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
Extravagantní vína Friends Fun Wine
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Jak udržet pískoviště čisté
22.12.2018 Proti Covid
Jak udržet pískoviště čisté
Kdo jako dítě nemiloval hru na pískovišti? Při dodržení několika zásad při pořízení vlastního pískoviště zaručíte svým dětem bezpečnou zábavu. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Sídlo společnosti a doručovací adresa

Českomoravská 2255/12a, 190 00 Praha 9

IČO 06548121 / DIČ CZ06548121

Sklad a expedice – Služeb, 108 00 Praha 10

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz