Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.05.2021
Jedinečný koktejl z plodů liči nyní v akci!
Liči je exotické ovoce pocházející z Číny a má více než 2000letou historii. Někdy je také nazýváno čínskými třešněmi. Jde o energické, šťavnaté ovoce ... číst celé
26.05.2021
Monster Espresso za 35 Kč!
Monster Espresso je kávový energetický nápoj s mlékem. Jeho jemná chuť Vás zaručeně překvapí a hlavně poslouží velmi dobře jako rychlá zásoba energie.... číst celé
26.05.2021
Bombay se dá bumbat i v plechu!
Vyzkoušejte Gin s tonicem namíchaný rukou profesionála ve formě Bombay Sapphire v plechovce o objemu 250 ml. Stylový a hlavně dobrý gin tak schováte i... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.04.2021 Drinky
DOGA a příběh dekorovaných lahví
Doga je česká hardrocková hudební skupina s více než 30ti letou historií na České hudební scéně. číst celé
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Ochrana osobních údajů e-shopu ALDRINKS.cz

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je WINE MINUTE s.r.o., IČ: 06548121, se sídlem: Českomoravská 2255/12a, Praha 9, 190 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka: C 284080/MSPH.
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

adresa: Českomoravská 2255/12a, Praha 9 – Libeň, 190 00

e-mail: info@wineminute.cz

telefon: +420 732 300 000

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence jsou:

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl a osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky:
  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • poštovní adresa
  • telefon
  1. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • plnění právních povinností vůči státu,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá/má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.

Zpracovatelé osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • další poskytovatel zpracovatelských softwarům služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

 

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Novinky z našeho blogu

DOGA a příběh dekorovaných lahví
20.04.2021 Drinky
DOGA a příběh dekorovaných lahví
Doga je česká hardrocková hudební skupina s více než 30ti letou historií na České hudební scéně. číst celé
Šumivá vína City a Peter Mertes
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
Extravagantní vína Friends Fun Wine
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Sídlo společnosti a doručovací adresa

Českomoravská 2255/12a, 190 00 Praha 9

IČO 06548121 / DIČ CZ06548121

Sklad a expedice – Služeb, 108 00 Praha 10

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz