Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.11.2020
Vánoční dárek v podobě kvalitního rumu!
Hledáte nápady na dárky? Zavděčte se kvalitním rumem v dárkovém balení Relicario Dominicano. Stařený dominikánský rum Relicario Peated Finish se výra... číst celé
26.10.2020
Jednorázové roušky od 5 Kč za kus!
Ochranná rouška je složená ze 3 vrstev. Na horní straně je zesílená pro lepší přilnutí kobrysu obličeje a je vybavená flexibilní gumičkou, která se př... číst celé
25.10.2020
Kabeláček, praktické balení desinfekce do kabelky
Antibakteriální gel, který snadno prakticky schováme do kabelky. Ideální balení desinfekčního gelu na cesty. Gel má baktericidní, virucidní (HIV/HBV/H... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
22.12.2018 Proti Covid
Jak udržet pískoviště čisté
Kdo jako dítě nemiloval hru na pískovišti? Při dodržení několika zásad při pořízení vlastního pískoviště zaručíte svým dětem bezpečnou zábavu. číst celé
21.12.2018 Proti Covid
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
Domovem je naše oáza klidu a pohody, udržujme ho v čistotě... Kde začít? V kuchyní číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

VÁNOČNÍ DÁRKY

Zboží určené pro Vánoční dárky jsme schopni odeslat prostřednictvím Zásilkovny, tak aby dorazilo k Vám ještě před Štědrým dnem nepozději 16.12. 2020

Ochrana osobních údajů e-shopu ALDRINKS.cz

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je WINE MINUTE s.r.o., IČ: 06548121, se sídlem: Českomoravská 2255/12a, Praha 9, 190 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, spisová značka: C 284080/MSPH.
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

adresa: Českomoravská 2255/12a, Praha 9 – Libeň, 190 00

e-mail: info@wineminute.cz

telefon: +420 732 300 000

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. Kontaktními údaji pověřence jsou:

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl a osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky:
  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • poštovní adresa
  • telefon
  1. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • plnění právních povinností vůči státu,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle …. let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá/má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

 

VI.

Zpracovatelé osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • další poskytovatel zpracovatelských softwarům služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

 

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména …
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Novinky z našeho blogu

Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Jak udržet pískoviště čisté
22.12.2018 Proti Covid
Jak udržet pískoviště čisté
Kdo jako dítě nemiloval hru na pískovišti? Při dodržení několika zásad při pořízení vlastního pískoviště zaručíte svým dětem bezpečnou zábavu. číst celé
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
21.12.2018 Proti Covid
Jak udržet svou kuchyň v čistotě
Domovem je naše oáza klidu a pohody, udržujme ho v čistotě... Kde začít? V kuchyní číst celé
Dezinfekce pelíšků a příbytků pro psa a kočku
20.12.2018 Proti Covid
Dezinfekce pelíšků a příbytků pro psa a kočku
Pelíšky a příbytky našich čtyřnohých miláčků jsou ideálním prostředím pro množení mikroorganismů. Hlavně z procházek venku si přinášejí domů na svých ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Sídlo společnosti a doručovací adresa

Českomoravská 2255/12a, 190 00 Praha 9

IČO 06548121 / DIČ CZ06548121

Sklad a expedice – Josefská  284, 251 69 Velké Popovice

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz