Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.05.2021
Jedinečný koktejl z plodů liči nyní v akci!
Liči je exotické ovoce pocházející z Číny a má více než 2000letou historii. Někdy je také nazýváno čínskými třešněmi. Jde o energické, šťavnaté ovoce ... číst celé
26.05.2021
Monster Espresso za 35 Kč!
Monster Espresso je kávový energetický nápoj s mlékem. Jeho jemná chuť Vás zaručeně překvapí a hlavně poslouží velmi dobře jako rychlá zásoba energie.... číst celé
26.05.2021
Bombay se dá bumbat i v plechu!
Vyzkoušejte Gin s tonicem namíchaný rukou profesionála ve formě Bombay Sapphire v plechovce o objemu 250 ml. Stylový a hlavně dobrý gin tak schováte i... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.04.2021 Drinky
DOGA a příběh dekorovaných lahví
Doga je česká hardrocková hudební skupina s více než 30ti letou historií na České hudební scéně. číst celé
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

DOGA a příběh dekorovaných lahví
20.04.2021 Drinky
DOGA a příběh dekorovaných lahví
Doga je česká hardrocková hudební skupina s více než 30ti letou historií na České hudební scéně. číst celé
Šumivá vína City a Peter Mertes
23.01.2021 Drinky
Šumivá vína City a Peter Mertes
Peter Mertes měl poslání (vizi) a to zpřístupnit víno všem, a tak sdílet jeho vášeň pro víno s co nej­ více lidmi. Stejně jako v minulosti zůstává i n... číst celé
Extravagantní vína Friends Fun Wine
21.12.2020 Drinky
Extravagantní vína Friends Fun Wine
Friends Fun Wine je životní styl značky, která spojuje spotřebitele toužící po alternativách tradičního vína s novými a vzrušujícími aromatickými nápo... číst celé
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
23.10.2020 Drinky
Příběh Ciderů BEMBEL-WITH-CARE a ochrana přírody
BEMBEL-WITH-CARE je novodobý cider vytvořený však tradičním způsobem. Společnost zároveň bojuje za ochranu přírody a svojí činností tak vykonává CSR ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky
Kde nás najdete

Sídlo společnosti a doručovací adresa

Českomoravská 2255/12a, 190 00 Praha 9

IČO 06548121 / DIČ CZ06548121

Sklad a expedice – Služeb, 108 00 Praha 10

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz